Professionele hogedrukreinigers en onderdelen van Nilfisk

Posted on

 

Wij bieden u een breed assortiment professionele hogedrukreinigers met bijbehorende onderdelen en toebehoren.

Wij van Groninger verschaffen al 110 jaar innovatieve hogedrukreinigers voor al uw reinigingsbehoeften. Wij streven naar het leveren van hoge kwaliteit in al onze producten.

Wij bieden de volgende varianten

•Warm- en koudwater hogedrukreinigers

•Mobiel, trailer/Skid

•Bezinemotor

•Koud water: tot 250 bar (voor standaard vuil.)

•Warm water: tot 210 bar (voor hardnekkig vuil; olie/vet)

Betrouwbaar, efficiënt en duurzaam

Onze producten zijn voorzien van een hoge reinigingsefficiëntie; ze reiniger sneller, met minder water. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en voor elk van onze producten geldt een laag energieverbruik, of u nu voorkeur heeft voor een elektrische motor, een motor die loopt op benzine of diesel. Wij hebben ons best gedaan om de apparatuur voor u zo praktisch mogelijk te maken; u bent weinig tijd kwijt aan installatie en onderhoud.

Geheel op u aangepast

Naast de eerder genoemde reinigingsmachines leveren wij een scala van accessoires en onderdelen voor uw hogedrukreiniger. U kunt uw hogedrukreiniger naar naar eigen behoefte aanpassen door additionele Pistolen (grip en bediening), Nozzles ( bedient volume en waterspreiding), Lansen (voor bereik), slangen, borstels, koppelingen, ect. aan te schaffen.

Reinig professioneel

Graag helpen wij u om voor u de juiste hogedrukreiniger te vinden. Zodat u bij al uw klussen de hoogste kwaliteit kan leveren, met de minste moeite. Daarom bieden wij u kwalitatief hoogwaardige apparatuur met een hoog scala additionele toebehoren, zodat u uw hogedrukreiniger volledig op uw reinigingswensen kunt afstemmen.

Vind in ons een partner die u kan helpen met het vergemakkelijken van uw werk. Wij staan voor u klaar als het gaat om het verzorgen en onderhouden van uw apparatuur. Daarvoor bieden wij u onze service aan en leveren wij de onderdelen die u nodig heeft.

Dus wordt onze partner, en reinig professioneel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *