Producent en leverancier reinigingsmachines

Posted on

Gröninger Cleaning Systems Rotterdam is al tientallen jaren actief in de service en verkoop van reinigingsapparatuur in de regio Groot Rijnmond. Gröninger is vooral bekend door de jarenlange ervaring met hogedrukreinigers, -installaties en -systemen. Het assortiment machines werd in 2005 uitgebreid met Floorcare apparatuur, zoals veeg-/zuigmachines en schrob-/zuigmachines,  stofzuigers en stofzuigsystemen.

 

Select Partner voor reinigingsapparatuur

nilfisk-logo

Als Select Partner van Nilfisk, sinds 2013, is de samenwerking met de Deense producent zeer intensief en succesvol gebleken. Om klanten in de regio Rotterdam en omstreken nog beter van dienst te kunnen zijn hebben beide bedrijven besloten dit gebied gezamenlijk te bedienen door krachten en kennis te bundelen.

 

Met ingang van half oktober 2016 werken Nilfisk &Gröninger- het Hogedruk en Floorcare Expertise Centrum Rijnmond – samen vanuit het vorig jaar nieuw betrokken Gröninger pand aan de Overschieseweg 111 te Rotterdam. 

 

Maatwerk als speerpunt

Met alle aanwezige kennis en ervaring leveren Gröninger en Nilfisk u advies in de keuze van een machine die aansluit op uw wens en situatie. Onze eigen accountmanagers dragen samen met de specialisten van Nilfisk zorg voor de juiste reinigingsoplossing en ondersteuning bij uw specifieke reinigings- en onderhoudstaken.

 

Tel:      010-4371022

Mail:      support@groninger.nl

Informatie via: webshop.groninger.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *