Nifisk Blue Line Hogedrukreinigers

Posted on

Een Nilfisk hogedrukreiniger voor elke industriële klus

De Deense fabrikant Nilfisk blikt dit jaar terug op een trotse historie van 110 jaar op het gebied van innovatie en productie van reinigingsmachines. De nieuwe generatie industriële koudwater en warmwater hogedrukreinigers van de Nilfisk Blue Line zijn ontworpen voor optimalisatie van de praktische bruikbaarheid en minimalisatie van de operationele kosten. Kort gezegd, meer schoonmaakkracht voor minder geld.

Welk model Nilfisk hogedrukreiniger past het beste bij u bedrijf?

Het Nilfisk Blue Line assortiment biedt koudwater en warmwater hogedrukreinigers in diverse modellen (mobiel, stationair, offshore, niet elektrisch) met uiteenlopende specificaties. Compacte, medium en premium reinigingsmachines met waterdruk oplopend tot 210 bar voor warmwater reinigers en 250 bar voor koudwater reinigers. Ook de wateropbrengst (inzetbaar aantal liters per minuut) en het type aandrijving (benzine-, diesel-, of elektromotor) van de machines is variabel. De keuze van een hogedrukreiniger hangt geheel af van het te verwachte gebruik. Voor het verwijderen en wegspoelen van standaard vuil zijn koudwater reinigingsmachines doorgaans de beste optie. Voor het reinigen van werklocaties met hardnekkig vuil (olie, vetten), zoals horecakeukens en autowerkplaatsen, zijn warmwater hogedrukreinigers beter geschikt. Nilfisk Blue Line biedt voor elke industriële klus (kantoren, gezondheidsinstellingen, productiehallen, bouwbedrijven, boerderijen, chemische industrieën e.a.) de juiste hogedrukreiniger. En de ᐅ Gröninger webshop heeft voor u de juiste Nilfisk Blue Line reinigingsmachine. Bepaal vooraf hoe u de machine binnen uw bedrijf wenst in te zetten en kies op basis hiervan het meest geschikte model. Ons serviceteam voorziet u graag van vakkundig advies.

 

Algemene voordelen van Nilfisk Blue Line hogedrukreinigers

 

• Verhoogde reinigingsefficiëntie (sneller werken met minder water)

• Laag energieverbruik (geldt zowel voor elektro als diesel modellen)

• Praktische bruikbaarheid (minder tijd nodig voor installatie, voorbereiding of training)

• Ergonomische bediening (minder inspanning vereist tijdens de klus)

• Flexibiliteit op de werkvloer (geldt zowel voor de mobiele als de stationair modellen)

• Robuustheid en duurzaamheid van het materiaal (industriële kwaliteit)

• Makkelijk in onderhoud, uitbreiding en vervanging van onderdelen

 

U bent verzekerd van Nilfisk onderdelen en toebehoren

 

Het aanbod via onze ᐅ webshop bestaat niet alleen uit reinigingsmachines. Voor alle modellen Nilfisk hogedrukreinigers leveren we alle essentiële onderdelen, accessoires en toebehoren. Om uw reinigingsmachine perfect af te stemmen op uw klus kunt u selecteren uit een extensief assortiment: Lansen (voor bereik), nozzles (voor volume en spreiding van de waterstraal), pistolen (voor grip en bediening), borstels, slangen, koppelingen en overige opties. We zijn een officiële Nilfisk Blue Line dealer, hierdoor bent u bij ons gegarandeerd van originele Nilfisk hogedrukreinigeronderdelen en toebehoren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *