MiniPack Hogedruktrailer

Posted on

Gröninger MiniPack Hogedruktrailer 200/15 in gebruik genomen door IJsselmonde Buitengevelisolatie uit Rotterdam

 

Gröninger heeft een maatwerk, eigen fabricaat,  warmwater hogedrukreiniger op trailer –  met een drukbereik van 15 tot 200 bar – aan IJsselmonde Buitengevelisolatie mogen leveren. De eenassige MiniPack trailer heeft een waterdebiet van 900 liter per uur.nilfisk-horizon-program-autonome-schrobzuigmachineDe hogedruktrailer, voorzien van speciale nozzles en frees, wordt door IJsselmonde ingezet voor het reinigen en voorbehandelen van gevels bij renovatie- en verbouwingsopdrachten. de hogedruk-skid is enkelassig en geschikt voor gebruikers met enkel een B rijbewijs. Daarnaast kan de trailer ingezet worden zonder dat veiligheidscertificaten conform het handboek Hoge Druk Vloeistof Reinigen van de Stichting Industriële Reiniging (SIR) een vereiste is.

 

De doorslaggevende punten van de MiniPack trailer ten opzichte van andere merken zijn de maatwerk inrichting qua accessoires en toebehoren, de uitgekiende balans en functionaliteit van de machine geweest.

 

Service en Onderhoud

Ook na de uitgebreide oplevering, waarbij de gebruiker duidelijke instructies over de specificaties en het gebruik van de machine krijgt, houdt Gröninger intensief contact met de klant.

Zo wordt het gebruik en de functionaliteit van de machines breeduit gemonitord, zodat de servicemonteurs onderhoud en service gericht en efficiënt kunnen uitvoeren.

http://www.groninger.eu/nieuws/nieuwsbericht/groeninger-trailer-voor-ijsselmonde.html

http://www.ijsselmonde.org/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *