Hogedrukreiniger en stoomreiniger

Posted on
Op zoek naar een professionele stoomreiniger of hogedrukreiniger? Als referentie in de verkoop en het onderhoud van toestellen voor industriële reiniging zijn wij trots de officiële dealer van hogedrukreinigers en stoomreinigers van Nilfisk en Kärcher te zijn. Onze gekwalificeerde verkoopmedewerkers en serviceteam helpen u graag met advies bij uw keuze.
Stoomreinigers reinigen beter dan schoonmaakproducten

Stoomreinigers hebben hun nut al uitgebreid bewezen en zijn aan een opmars bezig in industriële omgevingen! Stoomreinigers werken volgens hetzelfde principe als stoomstrijkijzers. In een reservoir giet u water dat vervolgens aan de kook gebracht wordt. Met de stoom die dan ontstaat kunt u oppervlakken grondiger en hygiënischer reinigen dan op het even welke andere manier. Het resultaat is veel mooier dan wanneer u enkel wat schoonmaakproducten en een dweil gebruikt. Bovendien is het ook veel ecologischer! Een aankoop van een stoomreiniger is een uitstekende investering. Warmwater_hogedrukreiniger
Accessoires zorgen ervoor dat u de kleinste hoeken schoon kan maken

De Nilfisk SO en Kärcher Puzzi professionele stoomreinigers doen waar ze voor zijn gemaakt: systematisch oppervlakten reinigen met stoom. Beide machines kunnen prat gaan op een grote efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Ze zijn wendbaar en voorzien van een groot aantal accessoires, zodat u bijvoorbeeld ook kleine hoekjes probleemloos kraaknet kunt maken.

Naast stoomreinigers hebben we ook een wijd gamma aan hogedrukreinigers in ons aanbod, dat varieert van koudwater hogedrukreinigers, tot warmwater hogedrukreinigers, van stationaire hogedrukreinigers (of skids) tot hogedrukreinigers die geschikt voor de scheepvaart of de offshore industrie. Kortom, wij zorgen voor de verkoop én het onderhoud van hogedrukreinigers van topmerken als Nilfisk, Dynajet en Kärcher. Daarnaast biedt Gröninger Cleaning Systems renigingsmachines van eigen fabrikaat. We zorgen ervoor dat u de perfecte keuze voor uw specifieke situatie maakt.
Al sedert 1947 leverancier van topkwaliteit Nilfisk alto logo

Wenst u uw bedrijfsomgeving hygiënisch en gewoonweg verzorgd en keurig te houden? Groot gelijk! Uw bedrijf en de gezondheid van uw medewerkers zijn erbij gebaat. Laat u door ons adviseren bij de aankoop van uw stoomreiniger of hogedrukreiniger. Wij hebben niet voor niets al ervaring sedert 1947 bij het leveren van topkwaliteit en topservice in de schoonmaakbranche.

Metatitel: Hogedrukreinigers en stoomreinigers van topkwaliteit

Metabeschrijving: Al sedert 1947 verkopen en onderhouden we schoonmaaktoestellen van topkwaliteit. Verdeler van Nilfisk en Kärcher. Gratis levering aan huis in Nederland en België.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *