EINDELOZE MOGELIJKHEDEN hogedrukreinigers van Nilfisk

Posted on

De kwalitatief hoogwaardige hogedrukreinigers van Nilfisk bieden ook op professioneel gebied vele oplossingen. Doordat we verschillende varianten en modellen in ons assortiment hebben, is er altijd wel een reiniger geschikt voor uw klus. Zo is de warmwater hogedrukreiniger erg geschikt om een vette horecakeuken of autowerkplaats weer stralend schoon krijgen. Maar er zijn ook varianten voor de bouw, (chemische) industrie, logistiek, offshore, gezondheidsinstellingen, kantoren en de agrarische sector: De mogelijkheden zijn eindeloos.

ACCESSOIRES: UW MACHINE OP MAAT

Er zijn diverse extra hulpstukken die het werk nog gemakkelijker maken. Met de optionele accessoires zoals pistolen voor een betere grip en bediening, nozzles om het volume en de waterspreiding te reguleren, lansen voor het bereik, slangen, borstels en koppelingen kunt u de Nilfisk hogedrukreiniger op uw eigen wensen afstemmen. En wat denkt u van een patioreiniger, met een kop die voorkomt dat het vuil weer terug spettert op uw terras?

VOORDELEN

De Nilfisk hogedrukreiniger is een aanwinst in diverse opzichten. U ervaart verhoogde reinigingsefficiëntie, omdat u kunt sneller werken met minder water. Het lage energieverbruik geldt zowel voor de elektrische- als de dieselmodellen. Ook niet onbelangrijk is de grote praktische bruikbaarheid, aangezien u minder tijd nodig heeft voor de installatie, voorbereiding en/of training. De ergonomische bediening zorgt ervoor dat er minder inspanning is vereist tijdens de reiniging. Zowel de mobiele- als de stationaire modellen bieden flexibiliteit op de werkvloer. De Nilfisk hogedrukreiniger is gemaakt van robuust en duurzaam materiaal van industriële kwaliteit en zal dus een lange tijd meegaan. Tenslotte is de hogedrukreiniger eenvoudig in onderhoud, en is het eenvoudig om uit te breiden met accessoires en individuele onderdelen zijn gemakkelijk en snel te vervangen.

HET BESTE RESULTAAT

Of het nu gaat om een eenvoudige reinigingsklus of een zakelijk karwei: Nilfisk hogedrukreinigers bieden gaat altijd voor de beste opbrengst. De juiste hogedrukreiniger, in combinatie met de additionele toebehoren en professioneel reinigingsmiddel, geeft het optimale resultaat. Efficiënt, duurzaam, van hoogwaardige kwaliteit en makkelijk in gebruik: De Nilfisk hogedrukreinigers hebben het allemaal. Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk dan ons aanbod op http://webshop.groninger.nl/hogedrukreinigers.html. Schroom niet om verkoopadvies te vragen via support@groninger.nl of 010-4371022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *