De eerste autonome Nilfisk schrobmachine

Posted on

Als Nilfisk Dealer, Select Partner, kijken wij uit naar de komst van de eerste zelfreinigende schrob-zuigmachine van Nilfisk.

nilfisk-horizon-program-autonome-schrobzuigmachinenilfisk-horizon-program-autonome-schrob-zuigmachine

Begin 2017 brengt de Deense fabrikant Nilfisk een zelfwerkende, eenvoudig te bedienen en uiterst betrouwbare schrob-zuigmachine die de effectiviteit van een reinigingsprogramma verdubbelt. De schrobmachine kan terugkerende reinigingstaken met vaste patronen uitvoeren en is instelbaar zonder dat de gebruiker hiervoor getraind hoeft te zijn.

Met deze zelfreinigende schrob-zuigmachine kunt u de tijd, die u nu besteedt aan manuale bediening, steken in een persoonlijk, effectief en efficiënt schoonmaakprogramma.

 

De technologie van Nilfisk is geavanceerd en brengt in één keer een de hele ruimte in kaart met de geoptimaliseerde sensor. De schrob-zuigmachine is snel en veilig te begeleiden en registreert en vermijdt de gedetecteerde obstakels.

 

De zelflerende schrob-zuigmachine heeft een intuïtieve interface en is makkelijk te bedienen. Hierdoor kunt de gebruiksvriendelijk schrobmachine onafhankelijk en lange tijd laten reinigen.

 

http://www.groninger.eu/nieuws/nieuwsbericht/autonome-schrobzuigmachine-nilfisk.html

https://www.nilfisk.com/en/horizon/Pages/horizon.aspx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *